Heaven is a place on earth și Iadul la fel

O relație poate fi raiul pe pământ. La fel de bine poate fi și iadul.Și nu, nu mă refer la relațiile în care iadul este evident, la cele în care diavolul se manifestă în vânătăi pe pielea ta albă sau scandaluri care îi țin pe vecini trezi până târziu în noapte iar pe tine chiar mai târziu întrebându-te pentru a câta oară ce ai greșit.

Iadul poate fi pavat cu cuvinte frumoase, cu îmbrățișări pătimașe și promisiuni de fericire. Iadul poate fi o eternă așteptare în care EL să decidă o dată pentru totdeauna că tu ești singura femeie care îi trebuie.

După o vreme fiecare nouă declarație în loc să îți hrănească un vis îți va adânci o rană pentru că nu poți trăi o viață numai cu speranță. Nu dacă vrei să fii fericit. După o vreme ai nevoie de dovezi tangibile, de implicare, de siguranță.

Poate chiar crezi că te iubește, poate și el crede la fel dar dacă iubirea asta se rezumă la clipe răzlețe împreună, la declarații mișcătoare și povești despre viitorul ce va să fie pleacă.

Pleacă și nu privi niciodată înapoi, dacă un om nu te respectă suficient cât să își îndeplinească promisiunile, cât să facă din viitorul acela prezent, și totuși rămâi cu el te autocondamni la a trăi în iad.

Dragostea nu se poate naște dacă nu există respect și nu poate supraviețui dacă respectul a dispărut.

3cdea9d9246f00af7655a4afffa224d0

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s