Iubirea vieții mele

Te privești iar în oglindă și încerci să ascunzi urmele lacrimilor, nici nu mai știi pentru a câta oară, se întâmplă așa de des încât ai devenit expertă. Peste cinci minute când vei ieși din casă surâzătoare și perfectă nimeni nu va ghici că ai suferit.

Dar există o problemă, vezi tu, pentru suflet nu avem farduri, fiecare lacrimă și-a săpat urma ei sărată și acum ești un infinit de cicatrici care „te țin” când încerci să fii fericită.

Poate la început ai sperat că el este ”Acela” dar ești inteligentă, deja ți-ai dat seama că între iubitul tău și bărbatul care îți trebuie e o distanță mai mare decât ne desparte de steaua lui Eminescu.

Ai încercat să îl schimbi cu binele și cu răul, cu zâmbetul și cu lacrima și totuși el e același ca întotdeauna. Ba nu, greșesc, e cu câteva femei mai altfel pentru că el nu poate trăi decât cu un meniu sentimenal all inclusiv în care trebuie să aibă diversificare maximă.

Și totuși ieși pe ușă numai tu, fără valiză, fără să lași în urmă cheia pentru că diseară te vei întoarce și te vei mai minți o dată că va fi bine, că din dragoste pentru tine se va schimba.

Te vei mai minți o dată că nu îl poți părăsi pentru că e iubirea vieții tale. Asta e o metodă fără greș de a pierde niște ani din viață, poate cei mai buni. Cei mai frumoși. Și nu, nu iubirea te ține lângă el ci orgoliul.

Recunoaște o dată pentru totdeauna că nu îl vei schimba, că nu ești invincibilă, că există bătălii pe care nu merită să le porți, renunță și câștigă războiul pentru că misiunea ta nu e să fii alături de el până când moartea sau alta vă vor despărți. Tu te-ai născut să fii fericită, restul ….oglinzi, fum și iluzie.

0e5f54e4d083199dd2f491e3b15dbce3

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s