Numai unul

Te-a sunat și ai apăsat din nou butonul roșu? I-ai promis că mergeți în parc dar nu ai mai ajuns? Și nici nu ai sunat sau măcar scris un mesaj că nu sunt șanse?

Ți-ai văzut liniștit de ale tale, treburi, femei, prieteni, tot aia, nu prea contează de ce ai ignorat-o, important e că ai făcut-o.

Nu e vina ta, ai prea multe de făcut, prea mulți oameni tânjesc după 5 minute de conversație cu tine, prea multe femei încearcă să îți smulgă un zâmbet.

Nu spun să te oprești sau să te schimbi, nu e treaba mea să îți spun cum să îți trăiești viața. Numai să fii pregătit pentru ziua în care vei suna și nu îți va răspunde. Pentru că va veni ziua aia în care vei dori să vorbești cu ea pentru că din toți prietenii tăi ea te înțelege, poate mai bine decât o faci tu singur și vei descoperi că nu mai e acolo așteptând cuminte să o vezi, să vorbești cu ea.

Atunci vei dori să faci ceva dar va fi târziu, nu te vei putea întoarce în timp, la ziua în care ai decis că oricum ai prea mulți prieteni și nu vei simți lipsa unuia.

Și totuși toți prietenii tăi împreună nu vor putea compensa o absență.

f7ba0752102065e7189fc36a024a4dac

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s